Распоред наставе за период од 23. марта 2020.


Настава за ученике првог циклуса основног образовања и васпитања (I-IV разреда) биће емитована на РТС 2 каналу, док ће се настава за ученике другог циклуса основног образовања и васпитања (V-VIII разреда) емитовати на каналу РТС 3.Настава као и до сада почиње у 8 часова.

За ученике средњих школа настава из општеобразовних предмета од понедељка 23.03.2020. године биће емиована на програму РТС 3. Сви наставни садржаји, у складу са програмом наставе,  приказиваће се према претходно утврђеном распореду ( rasporednastave.gov.rs ).

Ученици од првог до четвртог разреда средње школе имаће дневно по два часа,али и могућност да часове из општеобразовнх предмета и стручних предмета прате на веб страници mojaskola.rtsplaneta.rs. Настава почиње у 15.30 часова.

Подсећамо вас да је Министарство просвете, науке и технолошког развоја од уторка 17.03.2020. године организовало наставу учења на даљину за ученике основних школа у Републици Србији. Сви заинтересовани ученици, родитељи и наставници, наставу могу да прате свакодневно од 8 часова на РТС 3, односно поновљене садржаје на РТС Планети.

Leave a comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *